Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká protektorátní sněmovna nasadila vulgárnímu a sprostému dopisu Pavla Novotného adresovaném Vladimiru Putinovi korunu!

30. 11. 2019

Česká protektorátní sněmovna nasadila vulgárnímu a sprostému dopisu Pavla Novotného adresovaném Vladimiru Putinovi korunu!

 

Sněmovna pošle přes amerického velvyslance v Praze ufňukaný a žalobný dopis americkým páníčkům do U.S. Kongresu, aby jim pomohli bojovat s dezinformacemi šířenými proruskými aktivisty a zpravodajskou alternativou v ČR! Americké sociální sítě prý nezkoumají, co je a co není pravda, a to je prý špatně a Google, Facebook a Twitter by prý měly mazat příspěvky českých přispěvatelů, ve kterých jsou znaky dezinformací šířených z Ruska! Poslanci kašlou na svobodu slova, která je ukotvena v české Ústavě a s výjimkou SPD a KSČM si s ní dnes sněmovna vytřela politicky uvědomělé pozadí!

 

Lis 29, 2019

 

Když čas od času říkám, že nejsou kádry, tak to rozhodně neznamená, že diletanti, kteří obsazují pozice místo kádrů, nedokážou napáchat obrovské škody. Původně jsem chtěl reagovat na Pavla Novotného, starostu pražských Řeporyjí, který ve středu odpoledne přijel v Praze před ruskou ambasádu na multikáře s cílem předat ruskému velvyslanectví dopis adresovaný Vladimiru Putinovi. Dopis, který je plný vulgarit, špíny a urážení Ruské federace, že když jsme kopii dopisu dostali do redakce, nevěřili jsme vlastním očím, jaký ubožák s neuvěřitelnou mírou arogance musel tento text sepsat a mám neustále pocit, že to není z hlavy Pavla Novotného, že ten hanopis pochází od českých tajných služeb. Pokud jste Novotného dopis adresovaný Vladimiru Putinovi ještě nečetli, tak se nadechněte, máte ho níže v plném znění.

Starosta Pavel Novotný přijel před ruskou ambasádu v multikáře a přivezl dopis pro Vladimira Putina.

 
Dopis starosty Prahy – Řeporyje, Pavla Novotného (ODS), prezidentovi Ruské federace Vladimiru Vladimiroviči Putinovi

 

Vaše Excelence, vážená Ruská federace.

Jsem mladý, nezkušený starosta pražské městské části Řeporyje. Obvykle píši méně důležitým lidem a myslím, že jsem prvním z třiceti dosavadních starostů, který píše namísto sousední vesnici největšímu státu na světě.

Tím se v žádném případě neomlouvám za případnou neohrabanost stylu, formy, či drzost. A už vůbec se nesnažím budit lítost, či soucit.

Tu nepříjemnou povinnost reagovat na vás vám vyčítám, protože mám v rámci své agendy fakt jiné starosti, než reagovat na obtěžující, obsahově i argumentačně slabé prohlášení státu, se kterým mají Řeporyje společného maximálně to, že před časem veřejně vyjádřily podporu městské části Praha 6, která se zcela pochopitelně rozhodla konečně zbavit ostudné sochy maršála Ivana Stěpanoviče Koněva, jednoho z nejhorších vojevůdců v moderních dějinách vaší země, duševního mrzáka, lidské zrůdy a především ubohého vraha, který neváhal bezdůvodně masakrovat nevinné civilisty v Maďarsku, Mongolsku a… Československu.

Zatímco děti v ruských školách se o něm učí jako o hrdinovi, české děti se o něm neučí skoro nic. Je to škoda. Mělo by se jim připomínat například dle všeho výše jmenovaným šmejdem nařízené bombardování Mladé Boleslavi den po válce, kdy ve snaze splnit hlavní úkol Rudé armády – zmařit ústup německých jednotek, které se snažily dosáhnout amerického zajetí, zahynuly stovky nevinných civilistů, včetně dětí, které mají v místě svůj vlastní pomníček, u kterého představitel Ruské federace tutově nikdy nebyl.

Koněv byl dle drtivé většiny Čechů, kteří se jím vůbec zabývají, mizerný vojevůdce a svině nehodná adorování v učebnicích pro děti, natož pomníků, ale to vy samozřejmě víte, stejně jako to vědí vaši historici, jen to nemohou napsat.

Musejí psát jinou historii.

K věci, ať se navzájem nezdržujeme – neděláme si u nás krom Koněva přehnané iluze ani o generálu Vlasovovi a jeho Ruské osvobozenecké armádě. Jejich kontroverzní počínání a historická role je dobře popsaná, stejně tak jako jejich role při osvobození Prahy.

Do té – na rozdíl od Koněva, který ji přijel „dobýt“ den po podpisu kapitulace německých vojsk – přijela ROA nezpochybnitelně, ať už z jakýchkoli pohnutek, bojovat s jejími okupanty a zachránit ji před zničením.

Tři dny před stovky kilometrů vzdálenou Rudou armádou. Taková je pravda, pokud vám to slovo ještě říká něco jiného než pravdu, kterou za pomocí lží trestuhodně a neodpustitelně vytváříte tak často vy.

Nevím, kde bere Ruská federace drzost označovat plánovaný pomník zde padlým třem stovkám vlasovců v Řeporyjích jako akt, který je v rozporu s  Chartou mezinárodního vojenského tribunálu v Norimberku, která označila „činy Vlasova a jeho kompliců jako zločiny proti lidskosti a napomáhání nacistům.“

Milá vlezlá, drzá Ruská federace, my jsme jen sedláci ze Řeporyjí, ale číst umíme a proti textu charty bychom si nedovolili vznést námitek. Nerozumíme ale tomu, co má společného s událostmi, které se v Praze odehrály 6., 7. a 8. května 1945 a je jedno, jaké pohnutky k nim nejednotné vedení ROA vedly.

My ale v Řeporyjích neřešíme ani to.

Nemáme důvod.

Co máme, jsou obecní kroniky, vzpomínky stále žijících, práce historiků. A svědomí.

Aby vám to bylo v Rusku úplně jasné, na rozdíl od Ruské federace, symbolu prolhanosti a šíření strachu, v Řeporyjích se pravdy nebojíme a nebojíme se ani vás. Víte, čeho jsme se tu báli? Šestého května 1945 opět německých vrahů, kteří kousek vedle na Barrandově ještě v tento den vraždili civilisty. Hrůza, která tu obcházela, je z kronik dodnes cítit, jak se můžete přesvědčit na webu městské části, jehož prostřednictvím, myslím, v blízké době čeká díky vašemu „zájmu“ našeho poskytovatele hostingu, malou lokální firmu, zkouška, ve které jestli obstojí, tak jim dám smlouvu na sto let dopředu a, jak se u nás říká, sním svůj klobouk.

Samozřejmě pokud budu ještě schopen pro účinky novičoku dýchat, natož přijímat potravu.

Moje „armáda“ vám v případě konfliktu dlouho čelit nebude. Čítá mou, v zájmu Řeporyjí všehoschopnou existenci, dvě obecní multikáry, metací stroj, jednotku statečných dobrovolných hasičů a myslím, že se přidá i pár místních, kteří nechápou, proč by nemohli pomníkem uctít vlasovce, kteří do té hrůzy 6. května krátce po druhé odpolední přijeli do Řeporyjí s desítkami tanků a nakrátko tu zřídili štáb. V něm ve večerních hodinách velitel 1. ruské divize VS KONR genmjr. Sergej Kuzmič Buňačenko v Řeporyjích rozhodl o ranním útoku na východní břeh Vltavy, což byl jeden z rozhodujících okamžiků pražského povstání a moment, který zásadním způsobem rozhodl o tom, že Praha neskončila v rozvalinách.

Mimochodem, v řeporyjských kronikách se píše, že Vlasovci se chovali ohleduplně ke zdejšímu obyvatelstvu a neexistuje jediný záznam o nějakém incidentu. Kéž by to samé platilo pro „naše“ rudoarmějce. Kradli, znásilňovali a dokonce vraždili.  Tehdy i v srpnu 1968. Přesto osvoboditelé. Stejně jako jimi byli, mimo ostatního čím, kde a pro koho byli, vlasovci.

V okolí vsi je dodnes řada neoznačených, nedůstojných hrobů zachránců Prahy z řad ROA a stydím se, že jsme se rozhodli napravit historickou křivdu, zásadně ovlivněnou bolševickou propagandou, až teď.

Příští rok je 75. výročí od konce války.

Nezávisle na tom jsem krátce po svém zvolení naplánoval renovaci a úpravu zdejších pomníků. Na jednom jsem našel chyby v datech zavraždění zdejších obětí holocaustu, na dalším chybí pamětní deska se jmény legionářů padlých v první válce. Budeme také umísťovat pamětní desku na budovu úřadu a když přišel zvenčí návrh konečně vzdát hold vlasovcům a připomenout historickou událost, kterou zde dal Buňačenko do pohybu, s naprostou samozřejmostí jsem souhlasil a se mnou předběžně všichni zastupitelé i lidé, se kterými jsem tu o tom dosud mluvil. Nebylo (a myslím, že není a nebude) co řešit.

Řeporyje si pamatují vlasovce jako zachránce, kteří tu statečně umírali, když sem přivezli mír, zřejmě hledajíce vykoupení ze svých hříchů, či americké „zajetí“. Stejně jako bojovali část války po boku nacistů, postavili se bolševismu a vzepřeli Stalinovi, největšímu masovému vrahovi všech dob reprezentujícímu zrůdnou ideologii, která zabila více lidí než právě nacismus.

Nebudeme o našem záměru zbudovat jim pomník, ani o jejich historické roli s nikým zvenčí diskutovat a už vůbec o tom nebudeme diskutovat s Ruskem, symbolem okupační moci, lži a porušování lidských práv. Krásné zemi, které bych přál jinou současnost, jinou vládnoucí garnituru, sebereflexi a více mezinárodního uznání, které si vynucujete jen demonstrací síly a kohouty plynovodů.

Řeporyje jsou suverénní, samostatnou městskou částí, která o tom zda, kde a kdy postaví komu pomník, rozhoduje sama prostřednictvím svých demokraticky zvolených zástupců a to všechno po veřejné diskusi, která každému zdejšímu obyvateli umožňuje svobodně a beze strachu  vyjádřit svůj názor. Jak moc bych toto všechno přál občanům Ruské federace, která vraždí novináře, vnucuje lidem ve školách a v médiích alternativní výklad minulosti i současnosti a pravidelně zapomíná, že tam, kde končí její hranice, začínají hranice jiných.

O zamýšleném pomníku vlasovců budou rozhodovat jen a pouze Řeporyje, ne Rusko.

Řeporyje mají tisíckrát lepší historickou zkušenost s vlasovci, než s vámi, vy karikatury sebe sama s atomovým kufříkem za zadkem a hlavou plnou vodky a černého svědomí.

Česká republika je demokratickou zemí, do které můžete posílat tak maximálně agenty, peníze na kampaně vám loajálních ubožáků, nadopované sportovce a určitě i prostřednictvím velvyslance depeše o tom, co se vám nelíbí. Nám nezbývá než toto respektovat, či to spíše trpět a vzít na vědomí.

Vy vezměte laskavě na vědomí, že není ve vaší moci nám zabránit postavit pomník třem stem vojákům, kteří tu tehdy v boji s nacisty a také nakonec se „svými“ padli. Ten budete moci tak možná odstranit, až nás budete zase okupovat a zotročovat. Do té doby nemá smysl nás otravovat, stejně jako nemá smysl otravovat novičokem, či tlaky mě osobně, což neříkám proto, že bych se vás bál, vy prolhaní, drzí, dosebezahledění, bezohlední ubožáci.

Říkám to proto, že budou li zdejší lidé chtít stavět pomník, protože mají pocit, že ho Řeporyje a Praha vlasovcům dluží, tak ho prostě postaví.

Vám nedluží Řeporyje nic víc, než tuto odpověď a možná ještě připomenutí citátu neznámého autora, který mám rád a který jsem se během  psaní tohoto, pro vás jistě směšného dopisu pro mě směšným adresátům, neskromně rozhodl navrhnout jako součást plánovaného pomníku v Praze padlých vlasovců. Divím se, že mě to nenapadlo už v ten okamžik, kdy se do věci pokusilo vložit právě Rusko:

„Historie je něco, co se nikdy neudálo, sepsané někým, kdo při tom nebyl.“

S formálně předstíranou úctou,

 
Diletant v roli aktivního Mesiáše

Zařekl jsem se, že nebudu tento dopis komentovat a rozebírat, protože čtenáři Aeronetu si dokáží závěry tohoto dopisu poskládat sami. Pokud jste četli moji novou knihu, už víte a chápete, co je to behaviorální genocida vlastního druhu, kdy národy a lidé národů sami sobě přivádějí úpadek, společenský, kulturní, morální, sociální, bezpečnostní a genetický, když jako svobodní občané jdou k volbám a volí do funkcí takové naprosté nýmandy a diletanty, jako je třeba výše uvedený starosta.

Diletanti se totiž dělí na dvě skupiny. Pasivní a aktivní. Pasivní diletant o sobě ví, že nic neumí a ničemu nerozumí, proto pasivně čeká a vyčkává na povely vůdce a komandanta, který jej řídí. Daleko horší je aktivní diletant, který nejen, že netuší, že ničemu nerozumí, ale naopak je přesvědčen o své nadřazenosti a předurčenosti. Takový diletant se projevuje tím, že se angažuje v oblastech daleko za rámcem jeho schopností a kompetencí, např. starosta, který se rozhodne angažovat v diplomacii a zahraniční politice s jadernou velmocí. Problém spočívá v tom, že aktivní diletant přitahuje pozornost a plní stránky bulváru a médií s cílem odvést pozornost od mnohem nebezpečnějších diletantů, kteří mají poslanecký mandát.

Česká sněmovna už si neví rady s českým mediálním odbojem, žaluje do USA a volá na pomoc Američany proti vlastním českým občanům, aby je Američané umlčeli

Česká protektorátní sněmovna, která plní servilní úlohu pro český židovský Synod, Izrael a výkonné křídlo Chabad Lubavitch v Bílém domě za mořem, je současně v roli naprostých diletantů plně podřízena kádrům amerického neoliberálního Deep State, kteří ovládají americký Kongres. Tady opět odkazuji na moji novou knihu, kde podrobněji vysvětluji zásadní konceptuální rozdíl mezi americkými neocony a neoliberálním Deep State, protože sněmovna v Praze dnes odhlasovala výzvu [1] americkému Kongresu, tedy výzvu americkému Deep State, aby pomohl českým ordnerům v rolích českých poslanců bojovat s vlastním obyvatelstvem, s vnitřním nepřítelem v ČR.

Pavel Novotný s vlajkou městské části před ruskou ambasádou.

Ano, čtete správně, poslanci se obrátili na cizí mocnost s žádostí, aby jim pomohla umlčovat české obyvatelstvo ve využívání ústavou garantovaného práva svobody slova. Koncem roku 2019 se tak česká protektorátní sněmovna obrací proti vlastnímu lidu, s žádostí k Američanům, aby americký Deep State udeřil na americké firmy Google, Facebook a Twitter, aby mazaly českým občanům jejich názory, jejich kritiku směrem k české vládě, kritiku směrem k zahraniční politice české vlády, kritiku směrem k práci české poslanecké sněmovny, a aby jakékoliv nepohodlné názory byly nálepkovány jako proruská propaganda, proruský narativ a proruské dezinformace, které podkopávají demokracii v ČR.

Laureát zlaté medaile CIA v roli ne-generála ve výroční zprávě opět nabil českým poslancům, aby začali hýkat o ruských dezinformačních hrozbách

A proto, v zájmu ochrany této demokracie, aby americké sociální sítě tyto názory českých občanů mazaly, mazaly, a ještě mazaly, aby nikdo nemohl a nesměl vyjadřovat protiliberální názorový disent v ČR. Čeští poslanci se přitom dovolávají odkazu na poslední výroční zprávu BIS za rok 2018 [2], kde kontrašpionáž ne-generála Michala Koudelky, držitele medaile CIA za “Great Collaboration”, označuje české občany, aktivisty, skupiny, jednotlivce a kompletně všechny tzv. alternativní servery za nástroje nebezpečných ruských dezinformací a poslanci varují všechny, že situace je prý kritická [3].

Pavel Novotný s pečetí radnice.

Proti tomuto usnesení se v poslanecké sněmovně postavila jenom SPD a KSČM, za což jim děkujeme, že tentokrát se postavili jednotně na správnou stranu. Behaviorální genocida vlastního druhu je objektivní proces ve společnosti, není to konceptuální proces. Je to objektivní proces řízený na 1. prioritě na principu zákonu času a jeho plynutí. Nepřítel vychoval naše děti, naši novou generaci, která vychází ze škol a plní Letenské pláně, zatímco vlastenci a pronárodní strany sotva posbírají stovky účastníků na svých demonstracích. Před 50 lety by nikdy nezvolili šaška, baviče, komedianta na Ukrajině za prezidenta, ani ve snu a ani náhodou. A dnes?

Ovčáček posunul Overtonovské okno, socha generála Vlasova v uniformě Wehrmachtu na náměstí v Řeporyjích prý vadit nebude, protože Česko prý snese fšecko

Dnes je to realita, a nejen na Ukrajině, ale i v Praze, kde se nikdo nemůže divit, že občané si za starostu zvolí aktivního diletanta, když o dva týdny dříve na Letné ti samí lidé, kteří volili Pavla Novotného, zaplnili Letenskou pláň v počtu čtvrt milionu lidí, plus mínus. Ty lidi nikdo nezfalšoval, přišli tam sami, stejně jako přišli k volbám v Řeporyjích a zvolili to, co tam teď sedí a dělá starostu. A že to bude mít dopad na české zájmy, ekonomiku a obchod s Ruskem? Samozřejmě, že bude. To je plánem a cílem. Úplně ČR izolovat od Ruska a Číny a udělat z ČR americký protektorát v rámci projektu Trojmoří.

Diletanti se totiž dělí na dvě skupiny. Pasivní a aktivní. Pasivní diletant o sobě ví, že nic neumí a ničemu nerozumí, proto pasivně čeká a vyčkává na povely vůdce a komandanta, který jej řídí. Daleko horší je aktivní diletant, který nejen, že netuší, že ničemu nerozumí, ale naopak je přesvědčen o své nadřazenosti a předurčenosti. Takový diletant se projevuje tím, že se angažuje v oblastech daleko za rámcem jeho schopností a kompetencí, např. starosta, který se rozhodne angažovat v diplomacii a zahraniční politice s jadernou velmocí. Problém spočívá v tom, že aktivní diletant přitahuje pozornost a plní stránky bulváru a médií s cílem odvést pozornost od mnohem nebezpečnějších diletantů, kteří mají poslanecký mandát.

Česká sněmovna už si neví rady s českým mediálním odbojem, žaluje do USA a volá na pomoc Američany proti vlastním českým občanům, aby je Američané umlčeli

Česká protektorátní sněmovna, která plní servilní úlohu pro český židovský Synod, Izrael a výkonné křídlo Chabad Lubavitch v Bílém domě za mořem, je současně v roli naprostých diletantů plně podřízena kádrům amerického neoliberálního Deep State, kteří ovládají americký Kongres. Tady opět odkazuji na moji novou knihu, kde podrobněji vysvětluji zásadní konceptuální rozdíl mezi americkými neocony a neoliberálním Deep State, protože sněmovna v Praze dnes odhlasovala výzvu [1] americkému Kongresu, tedy výzvu americkému Deep State, aby pomohl českým ordnerům v rolích českých poslanců bojovat s vlastním obyvatelstvem, s vnitřním nepřítelem v ČR.

Pavel Novotný s vlajkou městské části před ruskou ambasádou.

Ano, čtete správně, poslanci se obrátili na cizí mocnost s žádostí, aby jim pomohla umlčovat české obyvatelstvo ve využívání ústavou garantovaného práva svobody slova. Koncem roku 2019 se tak česká protektorátní sněmovna obrací proti vlastnímu lidu, s žádostí k Američanům, aby americký Deep State udeřil na americké firmy Google, Facebook a Twitter, aby mazaly českým občanům jejich názory, jejich kritiku směrem k české vládě, kritiku směrem k zahraniční politice české vlády, kritiku směrem k práci české poslanecké sněmovny, a aby jakékoliv nepohodlné názory byly nálepkovány jako proruská propaganda, proruský narativ a proruské dezinformace, které podkopávají demokracii v ČR.

Laureát zlaté medaile CIA v roli ne-generála ve výroční zprávě opět nabil českým poslancům, aby začali hýkat o ruských dezinformačních hrozbách

A proto, v zájmu ochrany této demokracie, aby americké sociální sítě tyto názory českých občanů mazaly, mazaly, a ještě mazaly, aby nikdo nemohl a nesměl vyjadřovat protiliberální názorový disent v ČR. Čeští poslanci se přitom dovolávají odkazu na poslední výroční zprávu BIS za rok 2018 [2], kde kontrašpionáž ne-generála Michala Koudelky, držitele medaile CIA za “Great Collaboration”, označuje české občany, aktivisty, skupiny, jednotlivce a kompletně všechny tzv. alternativní servery za nástroje nebezpečných ruských dezinformací a poslanci varují všechny, že situace je prý kritická [3].

Pavel Novotný s pečetí radnice.

Proti tomuto usnesení se v poslanecké sněmovně postavila jenom SPD a KSČM, za což jim děkujeme, že tentokrát se postavili jednotně na správnou stranu. Behaviorální genocida vlastního druhu je objektivní proces ve společnosti, není to konceptuální proces. Je to objektivní proces řízený na 1. prioritě na principu zákonu času a jeho plynutí. Nepřítel vychoval naše děti, naši novou generaci, která vychází ze škol a plní Letenské pláně, zatímco vlastenci a pronárodní strany sotva posbírají stovky účastníků na svých demonstracích. Před 50 lety by nikdy nezvolili šaška, baviče, komedianta na Ukrajině za prezidenta, ani ve snu a ani náhodou. A dnes?

Ovčáček posunul Overtonovské okno, socha generála Vlasova v uniformě Wehrmachtu na náměstí v Řeporyjích prý vadit nebude, protože Česko prý snese fšecko

Dnes je to realita, a nejen na Ukrajině, ale i v Praze, kde se nikdo nemůže divit, že občané si za starostu zvolí aktivního diletanta, když o dva týdny dříve na Letné ti samí lidé, kteří volili Pavla Novotného, zaplnili Letenskou pláň v počtu čtvrt milionu lidí, plus mínus. Ty lidi nikdo nezfalšoval, přišli tam sami, stejně jako přišli k volbám v Řeporyjích a zvolili to, co tam teď sedí a dělá starostu. A že to bude mít dopad na české zájmy, ekonomiku a obchod s Ruskem? Samozřejmě, že bude. To je plánem a cílem. Úplně ČR izolovat od Ruska a Číny a udělat z ČR americký protektorát v rámci projektu Trojmoří.

Pavel Novotný a mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček. Kniha o Řeporyjích a Vlasovcích. Tohle nepotřebuje komentář, snad jenom jediné slovo: Chucpe!

Ten plán jeden na plné pecky a jenom konceptuálně slepý člověk to nevidí. Národ postupně kolabuje, je pokřivován, mění se dějiny, přepisují se události a dějinné výklady, mizí sochy, které připomínají minulost a budou vyrůstat nové sochy, např. plánovaná socha generála Vlasova v německé uniformě Wehrmachtu a s nášivkami ROA (Ruské osvobozenecké armády), která bude stát na náměstí v Řeporyjích. A víte, co je největší tragédie? Když mluvčí prezidenta republiky to zlehčuje a dokonce s tím souhlasí. Napadá mne ono pjakinovské “Éto…”, ale nechci být sprostý. Pane Ovčáčku, neposunujte Overtonovské okno od nemyslitelného k diskutovatelnému, protože ta socha generála Vlasova v uniformě Wehrmachtu na náměstí v Řeporyjích se stane spouštěčem pro další sochy nacistů v celé republice.

 

 -VK-

Šéfredaktor AE News

Pavel Novotný a mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček. Kniha o Řeporyjích a Vlasovcích. Tohle nepotřebuje komentář, snad jenom jediné slovo: Chucpe!

Ten plán jeden na plné pecky a jenom konceptuálně slepý člověk to nevidí. Národ postupně kolabuje, je pokřivován, mění se dějiny, přepisují se události a dějinné výklady, mizí sochy, které připomínají minulost a budou vyrůstat nové sochy, např. plánovaná socha generála Vlasova v německé uniformě Wehrmachtu a s nášivkami ROA (Ruské osvobozenecké armády), která bude stát na náměstí v Řeporyjích. A víte, co je největší tragédie? Když mluvčí prezidenta republiky to zlehčuje a dokonce s tím souhlasí. Napadá mne ono pjakinovské “Éto…”, ale nechci být sprostý. Pane Ovčáčku, neposunujte Overtonovské okno od nemyslitelného k diskutovatelnému, protože ta socha generála Vlasova v uniformě Wehrmachtu na náměstí v Řeporyjích se stane spouštěčem pro další sochy nacistů v celé republice.

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář