Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šíření poplašné zprávy Fialou, Pavlem i Koudelkou…

29. 3. 2024

Šíření poplašné zprávy Fialou, Pavlem i Koudelkou…

 

29.3.2024 11:11

Vím, že když podám trestní oznámení na Petra Fialu,Petra Pavla i ředitele Koudelku, mohu nakonec dopadnout, jako když jsem jej podal na Janu Černochovou pro veřejné schvalování zavraždění dcery ruského vědce Dugina, Darji. Tehdy Janička obratem podala na mě stížnost České advokátní komoře, která mě hbitě v první fázi mimo jiné pro toto mé chování odsoudila k drakonické pokutě 165 000 Kč, která se upřímně nedává ani v závažných trestních věcech.

Podal jsem opět z vícero důvodu odvolání a o tomto po mnoha měsících v lůně České advokacie rozhodnuto nebylo, což je velmi neobvyklé. Vybídnu je, ať se do toho pustí. A nebo se bojí, že by nevyhráli, protože se doba mění? Konečně kolegyně Samková nyní nad ČAK u Nejvyššího správního soudu také vyhrála…

Současná česká advokacie je ve svých vrcholných složkách fanaticky protiruská a progresivistická. Ovšem vývoj světa jde dál. Nejenže je prakticky jisté, že Ukrajina bude poražena, neboť Rusko roste ekonomicky i vojensky, ale zároveň zaznamenáváme úpadek zemí Evropské unie a Česko patří k těm nejslabším.

Náš pětikoaliční prezident i předseda vlády vidí, jak jde ekonomika do kopru a sází všechno na boj proti Rusku. Protože se nemohou ničím pozitivním z hlediska bezprostředních sociálních jistot občanů prokázat sází na směšný boj proti Rusku.

Ruku na srdce: Pro pravověrné rusofóbní voliče pětikoalice to má jisté kouzlo a pomáhá, zejména Fialu zachránit před naprostým pádem na dno.

A tak Česko přišlo se spíše mediální než skutečnou reálnou pomocí Ukrajině, tj. opatřením cca 700 000 nábojů, které by se snad mohly dodat Ukrajině někdy počátkem května. Za prvé bychom si měli počkat, zda se dodávky skutečně uskuteční, za druhé bychom měli konstatovat, že podle dostupných informací Rusko vyrábí měsíčně 250 000 kusů dělostřelecké munice, což je přibližně tři miliony za rok, takže jen za ony čtyři měsíce, které uplynuly od zahájení diskuzí na toto téma jich Rusové vyrobili prakticky milión. A to přirozeně mají zásoby. Dalším faktem je, že Ukrajina již prakticky nemá, koho do bojů nasadit, protože potencionální vojáci hromadně z Ukrajiny prchají a jen v Evropě jich je na 600 000.

Takže si skutečně počkejme, co z toho může být pravdou.

Protože už jsem řekl, že naše pětikoalice včetně prezidenta, kromě jeho běhů ve Stromovce či zběsilých letů s rokovým zpěvem nemá co lidem nabídnout, vzala za povděk ochutnávku od známého manipulátora Koudelky ve smyslu špionománie, kolik že to ruských agentů působilo u nás v Čechách.

Tuto povedenou taškařici jsme už jednou zažili, když Koudelka rozejel akci o výbuchu ve Vrběticích ruskými tajnými službami a došlo kvůli tomu k likvidaci většiny diplomatických zastoupení ruských diplomatů.

Na to, že do dnešního dne nikdy nebylo zahájeno trestní stíhání proti konkrétním osobám a vše zůstalo v poloze : jedna paní povídala čili šlo o stejný scénář, jako v případě tzv. otravy Skripala a jeho dcery, kde rovněž nikdo nebyl stíhán, jsou tyto čučkařské hry velmi úspěšné.

Nyní Koudelka navázal na svou předchozí činnost s Babišem a otočil si kolem palce Fialu a Petr Fiala, který kdysi před drahně lety zde s takovou radostí nosil kufřík představiteli Sudetského landsmannschaftu Otto Habsburskému, zajásal a pronesl:

 „Tímto krokem jsme se rozhodli zasáhnout proruskou síť, která se na našem území pokoušela rozvíjet vlivovou operaci, která by měla závažný dopad na bezpečnost České republiky a Evropské unie. Cílem působení této vlivové skupiny bylo vykonávat na území Evropské unie akce a činnosti proti územní celistvosti, svrchovanosti a nezávislosti Ukrajiny, popsal rozhodnutí vlády premiér Petr Fiala.

To je slovník, který o třídních nepřátelích, oportunistech a kontrarevoluci používali Biľakové a Fojtíkové. A Fialovi se se přirozeně nesmírně líbí.

Má výhodu v tom, že nemusí nic nemusí dokazovat, stačí prostě označit někoho, že sdílí některé názory, které říká i Rusko a pachatel je jasný.

Snad největším triumfem této akce se stalo zařazení portálu Voice of Europe, na český sankční seznam, na kterém mimo jiné promluvili nejen Jindřich Rajchl, či bývalý ministr zahraničních věcí Cyril Svoboda, ale patrně i Jiří Paroubek, jak se sám vyjádřil ve svém článku. A jako eso i známý současný nejvýznamnější kritik a disident proti Fialově demokratické totalitě Václav Klaus.

Není samozřejmě divu. Vždyť tento pachatel až zuřivě bojuje proti rozumnému rozmísťování zbraní na Ukrajině, které tak úspěšně prodlužují krvavou válku, kterou by nyní již Ukrajina bez nich zbytečně brzy prohrála. A to nelze připustit. Je přece třeba tu válku táhnout ještě mnohem déle. Do posledního Ukrajince.

-x-x-x-

Nechávám tento článek nedokončený. Pečlivě budu monitorovat všechny ty lži, které Fiala a spol. (Pavel trestně odpovědný není) a všude tam, kde nebude vyvolávání nálad věrohodně prokázáno či bude podporovat útočnou válku proti Rusku, či vyvolávat poplašnou zprávu tvrdící, že nás Rusko chce přepadnout, trestní oznámení podám. Proč ne. Nejsme ovce, se kterými si mohou pětikoaliční vládci jen tak pohrávat.

Jiří Vyvadil

vasevec.cz